Checkin ser etter flere selgere


Checkin er et påmelding- og billettsystem. Bruk mindre tid på administrasjon, og mer tid til å skape gode opplevelser.

Checkin opplever sterk vekst og ser derfor etter å styrke staben med flere selgere.

Se også annonse hos Finn.noSelgere


Checkin vokser svært raskt og begynner å befeste en posisjon som et ledende system for påmelding og billettsalg i Norge. 

Flere tusen personer kjøper en billett via vårt system hver eneste dag.
Selskapet har eksistert siden 2008, men kjørte en scale-up fra 2017 med en større kommersiell satsing. Det har gitt resultater, og vi teller i dag 9 ansatte på våre kontorer i Kristiansand.

Vårt marked er primært innenfor konferanser, men også endel innen kurs og andre eventer. Kundene er i Norge, men selskapet jobber konkret med en internasjonalisering. 

Tiden er inne for å satse på å utvikle salgsavdelingen videre og derfor ser vi nå etter 2-3 nye selgere. I dag teller salgsavdelingen 2 personer.

Vi søker etter deg som kan vise til konkrete salgsresultater, er god på å bygge tillit, har bra IT-system forståelse og motiveres av å levere resultater. Du liker å ringe kaldt og er godt kjent med å jobbe strukturert i forhold til salgsarbeid med telefoner, møtebooking, tilbud og closing. Vi er svært opptatt av integritet og ryddighet i alt vårt salgsarbeid. 

Du vil bli gitt masse utfordringer og blir endel av et energisk team som daglig lander nye kunder i et marked som har stort potensiale.

Det må påregnes noe reisevirksomhet i Norge.

Vi tilbyr gode betingelser med grunnlønn og provisjon der mulighetene for å tjene bra er godt tilstede.

Send CV og søknad til kjellingvar@checkin.no